Стала відома дата виходу ОС Windows 10

01/06/2015 15:03 167 Попов Вадим
Корпорація Microsoft повідомила, що вихід нової операційної системи Windows 10 відбудеться 29 липня 2015 року. Про це повідомляє видання "Новое Время" з посиланням на Microsoft. Як зазначає видання, встановити нову операційну систему зможуть користувачі в 190 країнах. Для користувачів версій 7 і 8.1 оновлення буде безкоштовним. Виробникам пристроїв оновлена ОС обійдеться в $109, вартість професійної ліцензії становитиме $149.

Windows 10

За інформацією видання, у версії Windows 10 на своє місце повернеться кнопка "Пуск", а мобільний інтерфейс, притаманний Windows 8, зникне. Браузер Internet Explorer буде замінений на новий - Microsoft Edge.

У корпорації Microsoft стверджують, що Windows 10 швидко запускається, відновлює роботу й економно витрачає заряд батареї. Крім цього, ОС Windows 10 оптимізована під управління за допомогою як клавіатури, так і сенсорного екрану, і сумісна з пристроями і додатками, створеними для попередніх версій Windows. Видання також зазначає, що Windows 10 стане останньою версією операційної системи Microsoft.

Источник:  www.5.ua

Карта разрушений и жертв российской агрессии в городе Мариуполь, на карте отмечены более 2000 пострадавших домов. На карте отмечены не только фото домов, но свидетельства их жителей, а так же место боевых...

Из-за военных событий 2014 года в Донецке тренер по плаванию Алексей Снежко и его жена вынужденно переехали в Киев. А теперь, в 2022-м, 33-летний Алексей потерял обоих родителей в Мариуполе. Как пережить...

«20 днів у Маріуполі». Ще один фільм про блокадний Маріуполь з подіями березня 2022 року. Повномасштабне російське вторгнення в Україну журналісти зустріли у Маріуполі разом із жителями міста...

Компьютерный мирSector

Вся информация на страницах сайта предназначена только для личного не коммерческого использования, учёбы, повышения квалификации и не включает призывы к каким либо действиям.

Частичное или полное использование материалов сайта разрешается только при условии добавления ссылки на непосредственный адрес материала на нашем сайте.